Velkommen til Nørrebro Klatreklub
- en frivillig drevet klatreklub i hjertet af Nørrebro

NKK er en forening under Dansk Klatreforbund, og er med sine 800 medlemmer en af Danmarks største klatreklubber.

Mange vigtige informationer kan du finde her på hjemmesiden eksempelvis information om åbningstider og holdundervisning. På grund af holdundervisning er der i perioder lukket nogle timer hver mandag eftermiddag/aften. Du kan følge med i klubbens aktiviteter i kalenderen. I klubbens Facebook-gruppe foregår den daglige kommunikation imellem medlemmerne, dog bedes praktiske spørgsmå vedr. indmeldelse mm. sendes til klubbens sekretær på sekretariat@nkk.dk. Sekretariatet har åbent nogle timer et par gange om ugen.

NKK har brug for dig!

Nørrebro Klatreklub er drevet af frivillige. Frivilligheden betyder at klubben kun bliver, hvad dens medlemmer gør den til. Der er mange opgaver i løbet af året, hvor vi har brug for, at vores medlemmer træder til. Derfor kan du ikke forvente, at du ved din indmeldelse kan stille de samme krav som til en kommerciel klatreklub. Er der noget du mener kan gøres bedre eller anderledes, er du velkommen til at skrive til klubbens sekretær, lægge en note i postkassen i loungen eller selv byde ind på at få løst opgaven. Bestyrelsen og udvalgene koordinerer og fordeler disse opgaver.

Ved at melde dig ind i Nørrebro Klatreklub og accepterer betingelserne, opfordres du til at følge med i klubbens aktiviteter på hjemmesiden og via facebook-forumet.

Vi glæder os til at have dig som medlem og som frivillig.

Mvh.
NKK's bestyrelse