Kickstart
13.02.2019 kl. 19.00 - 13.02.2019 kl. 21.00
Beskrivelse
Kickstart er når man tager hinanden under armen, kalker hænderne og får nye venner mens man klatrer og hygger ca. 2 timer onsdag aften. Kickstart er der hvor man udvikler sine sociale klatre evner, det er der hvor du lærer klatre jargonen og udbygger dit klatre netværk.
Til kickstart kan du under hyggelige rammer få et par fif af nogle garvede klatrere.

Kickstart er et gratis tilbud for medlemmer af NKK og finder sted hver onsdag aften fra kl. 19-21.
En træning består typisk af en opvarmning inkl. lidt gøgl og sjove lege efterfulgt af klatring i boulderhallen, med fokus på et bestemt tema - fx. en bestemt klatreteknik eller bestemte øvelser/lege på klatrevæggen.
Hovedformålet er at hygge sig med klatring og evt. få nogle nye klatrebuddies. Samt få en masse tips og tricks til at forbedre din klatring.

Kickstart fortsætter nogle gange efter kl. 21, med Udstrækning, Kage, Styrketræning, Øl eller lignende. Deltagerne må meget gerne være med til at tage initiativ til disse ting.

Næsten hver onsdag vil der være nye trænere, der kommer med deres egne sjove ideer og input.

Kom hvis du har lyst til at have det sjovt, hygge og klatre sammen med andre ligesindede. Det er gratis at være med, man skal blot være medlem i klubben.
Nørrebro Klatreklub