Klubdag (ingen klatring)
30.11.2019 kl. 11.00 - 30.11.2019 kl. 15.00
NKK
Beskrivelse

Glæd Jer til Klubdag i NKK, som er et socialt arrangement med formål at forbedre og vedligeholde faciliteterne, alt imens vi styrker de sociale bånd i klubben. Vi ønsker gennem Klubdagene at styrke NKK’s særlige værdier, der er baseret på frivillighed og konceptet ”fra medlem til medlem”. Sammen skal vi altså hygge os med at peppe klubben op og komme hinanden ved.

Der vil være en kombination af faste opgaver, som skal løses hver gang og specifikke projekter for den respektive Klubdag.

Eksempler på faste opgaver kunne være oprydning og rengøring af loungen, oprydning af lånesko o.lign.

Eksempler på specifikke projekter kunne være at bygge en ny skohylde, hænge luftfiltre op o.lign.
Dagsordenen vil blive annonceret forud for Klubdagen.

Ud over hyggeligt selskab vil vi sørge for pizza og snacks til alle, der har givet en hånd med på dagen.
Nogle klubdage vil blive kombineret med sociale arrangementer, eksempelvis filmvisning i loungen, foredrag (rejsehistorier) eller lignende. Dette må man naturligvis gerne komme med gode forslag til.

Hvor?

Nørrebro Klatreklub - vi mødes i Loungen kl. 11.00.

Hvornår?
Arrangementet vil være i tidsrummet 11:00-15:00.

Bedste hilsner
Klubdags-udvalget