Bäst grebvask!
17.11.2019 kl. 10.00 - 17.11.2019 kl. 15.00
NKK
Beskrivelse
Vi glæder os helt vildt meget, til at lade årets Bäst gå på rov i en masse nye lækre problemer! Men for at dette kan blive en realitet, har vi brug for jeres hjælp. Den hjælp har vi brug for søndag d. 17/11, hvor alle greb skal ned, alle greb skal vaskes og alle greb skal sorteres, da rutebyggerne møder ind mandag morgen.

Det er en ordentlig mundfuld, men hvis alle kommer og giver en hånd med, kan det klares på ingen tid. Som altid vil der være snacks og drikke til de fremmødte, samt en ordentlig bunke pizza til frokost. Vi starter kl. 10:00, men frygt ej hvis du ikke kan være med fra start, eller er nødt til at gå tidligt - alt hjælp vil blive modtaget med kyshånd!

Så kom og vær med til en hyggelig dag, og hjælp din yndlingsklub med at blive klar til årets største og fedeste hyggeboulder.
The Bäst Awakens!
Nørrebro Klatreklub