Begynderhold efterår 2018
Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Begynderholdet er for den nye klatrer, der skal have en introduktion til bouldering. Kurset henvender sig til dig, der lige er begyndt at klatre og savner viden om, hvordan man kan få mere ud af klatringen samt hurtigt opbygge styrke og teknik. Det er også en rigtig god måde at få en omgangskreds i hallen. Hvis du er helt grøn eller lige er begyndt at klatre lidt gule problemer, er dette hold noget for dig.
Tilmelding: Det koster 600 kr. at tilmelde sig til kurset. Kurset ligger om mandagen i tidsrummet 18-20 og strækker sig over 8 uger.
Tilmelding under "Event" i øverste bjælke. Der er 20 pladser på holdet. Du skal være medlem af NKK og være fyldt 18 år for at deltage på holdet.
09.10.2018
08.10.2018 kl. 18.00 - 08.10.2018 kl. 20.00
Nørrebro Klatreklub
610,00 kr.