(5) Morgenmedlemskab
Opret en profil eller log ind
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Morgenmedlemskabet giver mulighed for at klatre i tidsrummet fra åben til 15.00 i hverdage og fra åben til 12.00 i weekender.

Medlemskabet giver ikke adgang til deltagelse i hverdagsarrangementer, som ligger udenfor denne tidsramme. Dette gælder blandt andet interne konkurrencer, kurser og workshops. (fx Hyggeboulder og Kickstart) Dette skyldes det i forvejen store pres på væggene ikke ønskes større. Som morgenmedlem er man dog mere end velkommen til at deltage i weekendernes sociale arrangementer - også efter kl. 12.00.

Som indehaver af morgenmedlemskabet har man mulighed for at klatre i tidsrummet fra åben til 15.00 i hverdage og fra åben til 12.00 i weekender. Indgang til hallen virker ved brug af sygesikringskort i døren, men vil kun give adgang i det gældende tidsrum. NKK følger Nørrebrohallens åbningstider hvilket betyder, at der vil være begrænset adgang til at bruge hallen i perioder særligt over sommeren. Helt konkret vil det betyde, at det i perioder ikke vil være muligt at klatre i hverdagen og i weekenderne. Medlemskabet giver ikke adgang til deltagelse i hverdagsarrangementer, som ligger udenfor denne tidsramme. Dette gælder blandt andet interne konkurrencer, kurser og workshops (eksempelvis hyggeboulder, kickstart, begynderhold, letøvethold) Dette skyldes det i forvejen store pres på væggene ikke ønskes større. Som morgenmedlem er man dog mere end velkommen til at deltage i NKK’s julefrokost og aktiviteter i weekenderne, herunder sociale arrangementer, grebvask, yoga samt konkurrencer - også efter kl. 12.00. Derudover giver medlemskabet adgang til deltagelse på Sikringskurser.
Du er ved at tilmelde
01.01.2018
Slutdato
31.12.2018