Medlemsskab

Nørrebro Klatreklub er drevet af frivillige. Frivilligheden betyder at klubben kun bliver, hvad dens medlemmer gør den til. Der er mange opgaver i løbet af året, hvor vi har brug for, at vores medlemmer træder til. Derfor kan du ikke forvente, at du ved din indmeldelse kan stille de samme krav som til en kommerciel klatreklub. Er der noget du mener kan gøres bedre eller anderledes, er du velkommen til at skrive til klubbens sekretær, lægge en note i postkassen i loungen eller selv byde ind på at få løst opgaven. Bestyrelsen og udvalgene koordinerer og fordeler disse opgaver.

Ved at melde dig ind i Nørrebro Klatreklub og accepterer betingelserne, opfordres du til at følge med i klubbens aktiviteter på hjemmesiden og via facebook-forumet.
Vi glæder os til at have dig som medlem og som frivillig.

Mvh. NKK's bestyrelse

Det nuværende kontigent er sat til:

• Studerende årsmedlemsskab: 890,00kr.
  • Almindeligt årsmedlemsskab: 990,00kr.
  • Dagskort for alle kan købes i Nørrebrohallens reception: 50,00kr.

Ventelisten

På grund af medlemsloftet har klubben også indført en venteliste i tilfælde af, at der bliver frigjort medlemskaber i løbet af sæsonen. Ventelisten gælder dog kun til det pågældende år og bliver slettet igen ved sæsonskiftet. Man bliver altså ikke automatisk tilbudt en plads ved årsskiftet, men skal aktivt tilmelde sig på lige vilkår med andre ikke-medlemmer.
Ventelisten er et forholdsvis nyt tiltag, som stadig afprøves og forbedres. Ideen med venteliste er, at den tages i brug, når et nuværende medlem udmelder sig. I det tilfælde tilbydes den ledige plads til den første på ventelisten. Da kun meget få udmelder sig i løbet af en sæson, er ventelistens størrelse bliver reguleret for bedre at afspejle virkeligheden. Der vil derfor fra 2019 kun være 20 pladser på ventelisten.

Al klatring sker på eget ansvar.

Medlemsfordele

• Faciliteter: Medlemskab i Nørrebro Klatreklub giver adgang til at benytte klubbens faciliteter.
  • Arrangementer: Medlemskab i Nørrebro Klatreklub giver mulighed for at deltage i klubbens kurser, interne konkurrencer, klubture og selvfølgelig den legendariske julefrokost.
  • Gæsteordning: Som medlem af Nørrebro klatreklub har du mulighed for at gæste andre byers klubber uden at skulle betale særlige afgifter. Læs mere om hvilke klubber der er tilmeldt ordningen hos Dansk Klatreforbund.
  • Rabatordninger:
    • Vi har også en aftale med Friluftland, hvor vi får 10% på alle hylder bortset fra kano/kajak-udstyr, GPS og ure (ved fremvisning af billed ID og kvittering for indmelding i NKK).
    • Fjeld & Fritid giver os 10% rabat på alt undtagen GPS og ure (mod fremvisning af billed ID og kvittering for indmelding i NKK). Og så får alle og enhver iøvrigt 15% på køb over 10.000 kr. og 20% på køb over 20.000 kr.
    • Som medlem i Nørrebro Klatreklub kan du få 10% rabat på 10-turskort til B&W mod fremvisning af billed ID og kvittering for indmelding i NKK.