Hvilket slags udstyr skal jeg anskaffe mig for at klatre?

For at klatre på NKKs bouldervægge har du kun behov for et par klatresko. Klubben stiller gratis kalk til rådighed.
For at klatre på de høje vægge skal du bruge reb og sele. Du kan købe alt det nødvendige udstyr i én af de to friluftsbutikker, der ligger ved Nørreport station: Friluftland eller Fjeld&Fritid. Klubbens medlemmer får 10% rabat i de to butikker ved fremvisning af kvittering for betalt årsmedlemsskab samt billed-ID.

Skal jeg have et kursus i for at klatre i NKK?

Du skal ikke have et kursus for at klatre på bouldervæggene i NKK, men du skal have taget et sikringskursus for at bruge højvæggen. NKK tilbyder løbende sikringskurser. Aktuelle kurser findes under Events.

Hvor gammel skal man være for at klatre?

Du skal have dine forældres tilladelse til at klatre, hvis du er under 15 år.

Hvad gør jeg som ny i klubben for at finde nogle at klatre med?

Hvor onsdag mellem 19-21 er det Kickstart for medlemmer i NKK. Det er et gratis tilbud, der primært er tiltænkt de, der enten (a) er nye i klubben, (b) nye til sporten, eller (c) gerne vil have tips og tricks fra mere erfarne klatrere. Alle er velkomne, uanset niveau og erfaring. Det er en god måde at møde klubben på. Du kan følge med og se kommende arrangementer på: NKK Kickstart din klatring.
Grebvask er en anden fin måde at møde de andre medlemmer på. Få en snak over de sorte spande eller en skive pizza en weekend formiddag og gør dig selv og din klub en tjeneste. De bliver offentliggjort på facebook.

Er der børne- eller juniorklatring i NKK?

Der er undervisning for børn og unge mellem 9 og 16 år. Du kan finde mere information om juniorklatring under menupunktet kurser. I forbindelse med klatring for mindre børn henviser vi desuden til Blocs & Walls.

Kan jeg lære at klatre på klippe i NKK?

Desværre, det er ikke muligt at lære at klatre på klippe i NKK. Dansk Klatreforbund og USG holder med jævne mellemrum begynderkurser på klippe. Ellers kan man også dukke op på en af NKKs klubturer - alle er velkomne!

Kan jeg blive træner og/eller instruktør i NKK?

Ja, klubben har kapaciteten til at uddanne trænere/instruktører. Henvend dig til sekretariat@nkk.dk.