Medlemskab

Priser 

Kontingent: 1000 kr + gebyr
Morgenmedlemskab: 500 kr + gebyr
BaNanna Park Klatreklub: 150 kr + gebyr 

OBS Medlemstop 2021 : NKK har ramt medlemsloftet for sæsonen og der er derfor lukket for optag af medlemmer.

Morgenmedlemmers rettigheder 

Som indehaver af morgenmedlemskabet har man mulighed for at klatre i tidsrummet fra åben til 15.00 i hverdage og fra åben til 12.00 i weekender. Indgang til hallen virker ved brug af sygesikringskort i døren, men vil kun give adgang i det gældende tidsrum. NKK følger Nørrebrohallens åbningstider hvilket betyder, at der vil være begrænset adgang til at bruge hallen i perioder særligt over sommeren samt helligdage. Helt konkret vil det betyde, at det i perioder ikke vil være muligt at klatre i hverdagen og i weekenderne.
Medlemskabet giver ikke adgang til deltagelse i hverdagsarrangementer, som ligger udenfor denne tidsramme. Dette gælder blandt andet interne konkurrencer, kurser og workshops (eksempelvis hyggeboulder, kickstart, begynderhold, letøvethold) Dette skyldes det i forvejen store pres på væggene ikke ønskes større.
Som morgenmedlem er man dog mere end velkommen til at deltage i NKK’s julefrokost og aktiviteter i weekenderne, herunder sociale arrangementer, grebvask, yoga samt konkurrencer - også efter kl. 12.00. Derudover giver medlemskabet adgang til deltagelse på Sikringskurser og BaNanna Parken.

Varighed og refusion ved udmelding.

Alle medlemskaber gælder det resterende kalenderår, altså frem til d. 31.12.
Vær især opmærksom som BaNanna-medlem: Man får altså mere for pengene ved at melde sig ind i januar, end hvis man venter til december.

Hvis et medlem vil melde sig ud, vil medlemskabet blive refunderet, afregnet efter hvor mange måneder, der er tilbage af året, efter slutningen af indeværende måned.

Refusionsmuligheden gælder morgenmedlemmer og kontigentmedlemmer. BaNanna Park medlemsskab refunderes ikke. 

Venteliste

Da NKK de sidste par år har nået medlemsloftet er der blevet indført en ventelisteordning, der holder styr på køen af potentielle nye medlemmer. Ventelisten gælder kun for den aktuelle sæson: I tilfælde af at et eksisterende medlem opsiger sit medlemskab, bliver pladsen tilbudt til den første på listen. Det vil også sige, at du på ventelisten ikke automatisk bliver tilbudt en plads ved årsskiftet, men at du aktivt skal tilmelde dig på lige vilkår med andre ikke-medlemmer. Hold øje med klubbens hjemmeside og facebook-side for mere information om tilmelding i den kommende sæson.

Forsikring

Al klatring i NKK sker på eget ansvar!
Læs nærmere om forsikringer på Dansk Klatreforbunds hjemmeside.

Medlemsfordele

Med et medlemskab i NKK følger en række fordele (gælder ikke for BaNanna-medlemmer):