Klubmodul henter siden
Sikringskursus v Waldemar Arbirk
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
Sikringskursus: Løber over 3 dage á 3 timer: mandag d. 13, onsdag d. 15. marts og mandag d 20. marts kl 18:00-21:00.
Instruktør: Waldemar Arbirk. 
På sikringskurset lærer du at sikre toprebsklatring og førstemandsklatring.
Vi gennemgår det, der svarer til Dansk Klatreforbunds kursus 1 og kursus 2 (K1 &ampampampK2).
Når man klatrer med reb består sikkerheden i, at du har en klatremakker, som kan holde dig, når du falder. Man bruger særligt udstyr, som gør det sikkert at falde, men det er altid sikringsmandens dygtighed, som er afgørende. Derfor skal du lære sikringsteknikken grundigt. Hvis du vil vide mere kan du kigge på Dansk Klatreforbunds hjemmeside. Der finder du også Forbundets kursusbeskrivelser, sikkerhedshåndbog og instruktionsvideo.
K1: Ved første kursusgang lærer vi at klatre- og sikre topreb. Vi får styr på seler, bremser, reb og sikringsteknikken. Når vi kan alt det, så kan vi klatre op under taget i Nørrebrohallen og fires sikkert ned igen.
K2: Over anden og tredje omgang lærer vi at føre, og sikre en makker, der fører. I praksis betyder det, at vi stifter bekendtskab med ekspresslynger, indklipning og en ny, udvidet sikringsteknik. Derudover skal vi lære at falde og gribe vores makker på behagelig vis.
Kurset afsluttes med en eksamen, der skal demonstrere alt, hvad du har lært. Ved bestået eksamen får du tildelt et sikringsbevis.
Da vi afholder et lynkursus, må man forvente at læse lektier både inden og mellem kursusgangene, så vi får så meget tid til praksis som muligt, når vi mødes.
NKK stiller alt det nødvendige udstyr til rådighed. Du behøver blot at medbringe klatresko og behagelige sko at sikre i.
Tilmeldte
6 /6
Tilmeldingsfrist
12.03.2023
Tidspunkt
13.03.2023 kl. 18.00 - 20.03.2023 kl. 21.00
Sted
Nørrebrohallens Højvæg
Pris
600,00 kr.