Begynderhold

Begynderkurset er for den nye klatrer, der skal have en introduktion til bouldering. Kurset henvender sig til dig, der lige er begyndt at klatre og savner viden om, hvordan man kan få mere ud af klatringen samt hurtigt opbygge styrke og teknik. Det er også en rigtig god måde at få en omgangskreds i hallen. Hvis du er helt grøn eller lige er begyndt at klatre lidt gule problemer, er dette hold noget for dig.

Tilmelding: Det koster 600 kr. at tilmelde sig til kurset. Kurset ligger om mandagen i tidsrummet 18-20 og strækker sig over 12 uger.
Tilmelding under "Event" i øverste bjælke. Der er 20 pladser på holdet. Du skal være medlem af NKK og være fyldt 18 år for at deltage på holdet.

Letøvet hold

Det letøvede hold er for dig, som ønsker at gå skridtet dybere med din klatretræning. Her vil du få inspiration til specifik klatretræning både væg og gulv, samt indgående kendskab til teknik og taktik. For at deltage på holdet skal du på forhånd klatre stabilt gult og være begyndt at snuse til de blå problemer, samt kunne selvtræne mindst 1 gang om ugen.

Tilmelding: Det koster 600 kr. at tilmelde sig til kurset. Kurset ligger om mandagen i tidsrummet 18-20 og strækker sig over 12 uger.
Man tilmelder sig via fanen "Event". Der er 20 pladser på holdet. Du skal være medlem af NKK og være fyldt 18 år for at deltage på holdet.

Børne- og juniorhold

Bemærk: Holdene er pt fyldte. De tidligere deltagere på holdet har fortrinsret til en plads igen efterfølgende sæson - herefter får de på ventelisten buddet. Kontakt sekretariat@nkk.dk for at blive skrevet på ventelisten.

NKK’s børne- og juniorhold henvender sig til klatrere i alderen 9-18 år, og løber de fleste af årets måneder, med undtagelse af skoleferierne og helligdage. Der er træning mandage i tidsrummet 16.30-18.00.
Holdene henvender sig til både begyndere og øvede klatrere. Da træningerne foregår i NKK er det boulderingen, der er i centrum for holdet, men man stifter også bekendtskab med rebklatring. Som oftest vil holdet tage på udflugt en gang eller to hver sæson, enten til en anden københavnsk klatreklub eller på udflugt ud i det fri. Når man føler sig klar, så inviterer trænerne til lokale konkurrencer på alle niveauer i samarbejde med de andre sjællandske klubber.
Holdet bliver afviklet på sæsonbasis, så tilmeldingen gælder for et halvt år, hhv. forårs- eller efterårssæsonen.

Sikringskurser (K1/K2)

Det føles ofte lidt mere grænseoverskridende at føre en rute end at bouldre eller klatre topreb, til gengæld synes mange, at det er mere udfordrende og derfor også sjovere. Når man klatrer med reb, består sikkerheden i at du har en klatremakker, som griber dig, når du falder. Man bruger særligt udstyr, som gør det sikkert at falde, men det er altid sikringsmandens dygtighed, som er afgørende.

Dengang klatring var en lille nichesport, lærte man som regel at sikre af en mere rutineret klatremakker. Nu om dage er der mange, som begynder til klatring uden at kende nogen der klatrer i forvejen, og der er i det hele taget mange flere klatrere i Danmark. 

Derfor afholder klubberne sikringskurser, hvor man kan lære at sikre forsvarligt. Det er uddannede instruktører, som underviser på sikringskurser. Der bliver løbende lagt nye sikringskurser i kalenderen - især i løbet af foråret, når der er mange nye medlemmer, der skal uddannes. 

Hold derfor øje med hjemmesiden for nyheder.