Generel om NKK og Medlemskab

Hvordan kan jeg blive medlem i NKK?

I 2022 er der medlemsstop. Der åbnes op for tilmelding kl 12 den 14. januar 2023. Dato for tilmelding varierer fra år til år og vil blive skrevet ud på hjemmesiden, senest midt december.

Hvilket slags udstyr skal jeg anskaffe mig for at klatre?

For at klatre på NKKs bouldervægge har du kun behov for et par klatresko. Klubben stiller gratis kalk til rådighed.
For at klatre på de høje vægge skal du bruge reb, sele, bremse og to ekspresslynger. Du kan købe alt det nødvendige udstyr i én af de to friluftsbutikker, der ligger ved Nørreport station: Friluftland eller Fjeld&Fritid. Klubbens medlemmer får 10% rabat i de to butikker ved fremvisning af kvittering for betalt årsmedlemsskab samt billed-ID.

Skal jeg have et kursus i for at klatre i NKK?

Du skal ikke have et kursus for at klatre på bouldervæggene i NKK, men du skal have taget et sikringskursus for at bruge højvæggen. NKK tilbyder løbende sikringskurser. Aktuelle kurser findes under Events.

Kan jeg klatre i NKK, hvis jeg ikke er medlem?

JA, du må godt. Hvis du kender et medlem, må de godt tage dig med ind i NKK, såfremt du køber et dagskort i receptionen. Bed din søde medlems-ven fremvise sit medlemskab i receptionen, og så må du godt købe en dagsbillet.

Hvad er åbningstiderne for NKK?

NKKs åbningstider følger Nørrebrohallens åbningstider (https://kulturogfritidn.kk.dk/noerrebrohallen . Der er desuden lukket for andre klatrere, når der er holdundervisning, hvilket ligger på mandage 16.30-20 i 12 uger om foråret og om efteråret. Tjek nkk.dk/kalender for en opdateret oversigt.

Hvad gør jeg som ny i klubben for at finde nogle at klatre med?

I starten af året bliver der ofte afholdt Kickstart på onsdage mellem 19-21. Det er et gratis tilbud, der primært er tiltænkt de, der enten (a) er nye i klubben, (b) nye til sporten, eller (c) gerne vil have tips og tricks fra mere erfarne klatrere. Alle er velkomne, uanset niveau og erfaring. Det er en god måde at møde klubben på. Du kan følge med og se kommende arrangementer på: NKK Kickstart din klatring.
Klubdage er en anden fin måde at møde de andre medlemmer på. Få en snak over det frivillige praktiske arbejde eller en skive pizza en weekendformiddag og gør dig selv og din klub en tjeneste. Klubdage bliver annonceret på facebook.

Hvordan kan jeg få større indflydelse på hvad der sker i klubben?

Hvis du har interesse i at skabe fællesskab, forbedre faciliteter eller har et ønske om at lave projekt eller lignende, så kan man skrive sine idéer eller uddybe ens interesse i en mail til udvalg@nkk.dk

Hold, kurser, og aktiviteter

Arrangerer klubben ture for medlemmer?

NKK har et turudvalg der består af frivillige medlemmer, som fra tid til anden arrangerer klatreture for klubbens medlemmer til forskellige klatre destinationer rundt omkring i verden. Hvis man har interesse for at skabe eller øge hyppigheden af disse ture, er man mere end velkommen til at skrive til udvalg@nkk.dk for at blive sat i kontakt med udvalget.

Kan jeg lære at klatre på klippe i NKK?

Desværre, det er ikke muligt at lære at klippeklatre i NKK. Dansk Klatreforbund og USG holder med jævne mellemrum begynderkurser på klippe. Ellers kan man også dukke op på en af NKKs klubture - alle er velkomne til at lære!

Kan jeg blive træner og/eller instruktør i NKK?

Ja, klubben har kapaciteten til at uddanne trænere/instruktører. Henvend dig til sekretariat@nkk.dk.

Kan jeg komme på hold eller sikringskursus hvis jeg ikke er medlem af klubben?

NKK tilbyder desværre kun hold og sikringskurser for klubbens medlemmer.

Børne- og juniorklatring

Hvor gammel skal man være for at klatre i NKK?

Du skal have dine forældres tilladelse til at klatre, hvis du er under 15 år.

Kan mit barn gå til klatring?

Vi tilbyder tre forskellige børnehold i aldersgrupperne 6 - 9 år, 9 - 13 år og 13 - 18 år. Tilmeldingen til børneholdene sker gennem ventelisten, hvor man kan skrive sig op ved at skrive til sekretariat@nkk.dk

Tager I grupper (skoler, institutioner) ind i NKK?

Som udgangspunkt er det desværre ikke muligt at grupper, herunder skoler og institutioner, må bruge klatrehallen, da vi ikke har faciliteterne til det. Der er andre klubber og kommercielle haller i København, som er mere tilgængelige for dette.

Er der børne- eller juniorklatring i NKK?

Der er undervisning for børn og unge mellem 9 og 17 år. Du kan finde mere information om juniorklatring under menupunktet kurser. I forbindelse med klatring for mindre børn henviser vi desuden til Blocs & Walls.