Velkommen til Nørrebro Klatreklub
- en frivillig drevet klatreklub i hjertet af Nørrebro

NKK er en forening under Dansk Klatreforbund, og er med sine 850 medlemmer en af Danmarks største klatreklubber.
Her på siden kan du holde dig opdateret på klubbens åbningstider og følge med i klubbens aktiviteter i kalenderen. På klubbens Facebook-side foregår den daglige kommunikation imellem medlemmerne. Praktiske spørgsmål sendes til klubbens sekretær på sekretariat@nkk.dk.

Velkommen til!

Info vedrørende tilmelding til NKK 2019

Vi nærmer os årets afslutning, og dermed også starten på en ny sæson i Nørrebro Klatreklub.

Den 1. januar 2019 åbnes der for tilmelding tilNKK for 2018-medlemmer, hvilke har fortrinsret til et medlemskab i 2019. Fortrinsretten løber i perioden 1. januar til 15. januar kl. 12.30 (middag), hvorefter tilmeldingen åbnes for andre interesserede.

Det vil altså sige, at hvis man ikke er medlem af NKK nu, men ønsker at blive medlem i 2019, er det muligt at melde sig ind i NKK fra den 15. december klokken 12.30 (middag).

Tilmelding til NKK foregår via hjemmesiden www.nkk.dk

I dropdownmenuen under fanen ”Kontingent” finder man de forskellige typer medlemskaber.

Bemærk, at hvis man er interesseret i en plads på børne- eller juniorholdet, kan man kontakte sekretariatet. Ventelisten er lige pt fyldt, det er derfor ikke muligt at sige noget om muligheden for at komme på holdet før efter den 15. januar kl 12.30. Disse to hold kan man således ikke skrive sig op til via hjemmesiden.

Eventuelle spørgsmål rettes mod sekretariatet på mail: sekretariat@nkk.dk

Information regarding membership in 2019

We are approaching the end of the year and the start of a new season in NKK. This email lays out the information you need in order to, hopefully, successfully sign up for a membership at NKK for the season of 2019. Remember, read this carefully!

On the 1st of January 2019, registration for membership at NKK for the 2019 season will open. All 2018-members have a right to keep the same kind of membership. There will be a window from the 1st until the 15th of January at 12:30 pm where all 2018-members have prioritized access to signing up. After this date and time, the registration will open up to everybody else as well.

If you wish to become a member in 2019, you will have your opportunity from the 15th of January at 12:30 pm (that’s noon’ish). Registration happens via our website nkk.dk (or klubmodul.nkk.dk). In the drop down menu under ”kontingent” you will find the different kinds of memberships. Remember to have a profile to log in with. You can create the profile beforehand.

Please note, if you are interested in the children’s or junior courses, please contact the secretary at sekretariat@nkk.dk.Right now, the waiting list is full for those two courses and more info will follow after 15th of January 2019.

Best regards
The Board of NKK