Kickstart

Kickstart er et gratis tilbud hver onsdag klokken 19-21 for medlemmer af NKK. Det er primært tiltænkt de der enten (a) er nye i klubben, (b) er nye til sporten, eller (c) søger tips og tricks fra mere erfarne klatrere. Alle er velkomne, uanset niveau og erfaring.
Der er således ikke tale om decideret organiseret træning, men mere organiseret hygge omkring klatringen. Dette krydret med gode råd, tips og tricks samt diverse træningslege. Du kan følge med på Facebook-gruppen: NKK Kickstart din klatring.

Grebvask

En kernebegivenhed i NKK er den næsten-månedlige grebvask. Her samles medlemmerne og fjerner i fællesskab alle greb, makroer, volumener og tape fra en given sektion. Grebene lægges derefter i blød i afkalker så de er klar til at blive skrubet af de glade NKK’ere. Nogle store greb kan endda få en tur med højtryksrenserne!
Grebvask er er en hyggelig måde at bruge noget af sin weekend/søndag, give en hånd til klubben og måske møde din næste klatremakke.

Fester/Arrangementer

Klubben har tradition for at holde flere fester om året for medlemmer og deres venner. Festerne arrangeres af festudvalget, der er et ad hoc udvalg, der har lyst til at planlægge den næste fest. Hvis du har lyst til at medplanlægge årets julefrokost så sig til på facebook væggen - så finder de andre arrangører dig. Det plejer at være mægtig sjovt.

Konkurrencer

Hyggeboulder

I forbindelse med de fleste grebvaske afholdes venskabelige, afslappede konkurrencer for medlemmerne i NKK. Det foregår på udvalgte onsdage primært i efterår-/vinter-/forårssæsonen. Hyggeboulderne kan nogle gange henvende sig til en specifik målgruppe f.eks. begyndere/rutinerede eller have et tema f.eks. jul. Ved hver hyggeboulder får vinderen fra hvert køn sin præstation foreviget i form af et skilt der bliver hængt op i klubben.
Hyggeboulderne arrangeres sædvanligvis af rutebyggerudvalget for boulderen i forbindelse med at der grebvask af en sektion. Hvis du har idéer til en specifik hyggeboulder er du velkommen til at henvende dig til rutebyggerudvalget.

BaNanna Park Open

Denne sportklatrekonkurrence afholdes traditionelt i juni for at skyde årets udendørssæson ordentligt i gang med en spandfuld nye lækre ruter. Højvæg/BaNanna-udvalget er ansvarligt for at nedsætte en planlægningsgruppe, så hvis du har lyst til at give en hånd med kan kontakte dem via NKK’s facebookgruppe.

Forbundsregi

Klubben er også vært for nogle af de konkurrencer der holdes i forbundsregi, såsom DM og Bloc Master.
Afholdelse af især de store konkurrencer er afhængig af frivillig deltagelse fra klubbens medlemmer. Dette kan være opgaver lige fra planlægning af selve arrangementet, dommere på problemer/ruter, børstere, sikringsfolk, isolationsvagter, design af plaket, og meget mere.
Hvis du vil give en hånd med, så kontakt tovholderen af det enkelte arrangement.